Teleport Arrows + Layering

Report bugs and gather information on known issues.

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Opal (104198150) » Tue Oct 15, 2019 10:03 am

Is anyone reading these posts!!!! anyone working on the teleport issues??? I can not connect any rooms pls help! thanks in advance :eh: :sad:
User avatar

Opal (104198150)
YoWorld Level: 322
YoWorld Start Date: Jun 01, 2009
 
Forum Posts: 16
Forum Title: YoRookie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby DoLLyDaGGeR (135498958) » Thu Oct 17, 2019 1:23 am

Im also having issues with connecting built in arrows on avenues to connect to anything while in edit mode. Please fix!
User avatar
DoLLyDaGGeR (135498958)
YoWorld Level: 321
YoWorld Start Date: Nov 16, 2009
 
Forum Posts: 420
Forum Title: YoRegular
Location: ... putting it up in the air...

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Mel (187700933) » Sat Oct 19, 2019 4:54 pm

Purchased Teleport arrows are not working.
User avatar
Mel (187700933)
YoWorld Level: 262
YoWorld Start Date: Oct 17, 2018
 
Forum Posts: 3
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Andromeda (185761599) » Fri Dec 13, 2019 6:17 pm

Im also having issues with teleport, I can not connect avenues in edit mode. :sad:
User avatar
Andromeda (185761599)
YoWorld Level: 220
YoWorld Start Date: May 30, 2014
 
Forum Posts: 1
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Leah (11618667) » Mon Dec 16, 2019 3:16 pm

I wish I could see the teleport arrows. My vision is horrible and the arrows are too transparent.
User avatar
Leah (11618667)
YoWorld Level: 341
YoWorld Start Date: Mar 15, 2009
 
Forum Posts: 6
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Alison (9936600) » Wed Jan 08, 2020 7:03 pm

I am unable to use the arrows properly. I can place them (though they are practically transparent), but if I attempt to use them, I am stuck to them and cannot move around the room in the new home. I just get stuck. this happens frequently when I try to use them. I just did it today, and I'm not sure how to provide a link to my room.
User avatar
Alison (9936600)
YoWorld Level: 332
YoWorld Start Date: Feb 22, 2009
 
Forum Posts: 25
Forum Title: YoNovice

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby TilliePOG (116696405) » Fri Jun 26, 2020 1:45 pm

I've used teleport arrows since they came out with them. Love them. :heart: But, I just purchased some and am finding out that they're not working properly. :?: I place the first one, go to the second place, place the right arrow. It works to take me to the first room. But, then, the first arrow does not work at all. Strange. :eh: What's going on? I just spent a lot of YoCash purchasing a bunch of arrows. :sad: Am trying to finally fix my houses, etc., to connect properly! I've had trouble for years trying to connect avenues, also. :dizzy: I'm tired of this. Can't it be fixed? Oh well, guess when everything changes over it properly won't matter! :dizzy: I'm so dissapointed. :sad:

I am happy that the arrows I had placed previously are still working. :)
User avatar

TilliePOG (116696405)
YoWorld Level: 345
YoWorld Start Date: Aug 24, 2009
 
Forum Posts: 44
Forum Title: YoNovice

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Mathew (121646042) » Tue Aug 04, 2020 4:02 pm

the teleport arrows from the gift shop can not be given to our friend anymore, isn't it ?
pls fix it..
or maybe there is a new way to do it?
User avatar
Mathew (121646042)
YoWorld Level: 279
YoWorld Start Date: Sep 14, 2009
 
Forum Posts: 4
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Nubianpride (112814401) » Wed Sep 23, 2020 1:58 pm

I use the teleport arrows in all of my tours and never add an issue with any. But I can see by the pictures the layering problems you are having and I have that same issue, but it isn't cause by me using the teleport arrow, but rather by me placing an animated item (e.g. falling snow, circling ravens) in the room, so I feel for you. I can just remove my item and the problem is resolved. Maybe the issue goes beyond just the arrows.
User avatar

Nubianpride (112814401)
YoWorld Level: 321
YoWorld Start Date: Aug 08, 2009
 
Forum Posts: 135
Forum Title: YoApprentice

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Kyle McClaud (186159824) » Fri Jan 01, 2021 12:31 am

When I connect few different houses with teleport arrows, I often lose connection when I try using the arrows and moving between houses.

I noticed when I just logged in to the game, the arrows work pretty well. But after 15 mins of playing or more when I use the arrows, the game shows a popup window "oops you lost connection". I think this issue has to be fixed because it is not a normal work. And it causes misunderstanding with my friends when I show my houses and suddenly disappear.

As I can guess it can happen because using the arrows you switch between servers while just using regular arrows or moving between my houses I remain on the same server which doesn't cause losing connection.
User avatar
Kyle McClaud (186159824)
YoWorld Level: 108
YoWorld Start Date: Mar 09, 2015
 
Forum Posts: 1
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Country (4168632) » Wed Jan 27, 2021 1:12 pm

im one of the testers and i have like a green square under the arrows and i can get in the rooms . but thats why testers are needed to work out the bugs so the new format comes out running smoothly
User avatar

Country (4168632)
YoWorld Level: 321
YoWorld Start Date: Oct 27, 2008
 
Forum Posts: 127
Forum Title: YoApprentice

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Saki (3370328) » Mon Feb 15, 2021 2:20 pm

teleport to factory...dont work! teleport to roms, enetring the rooms dont work...When enetering the room items are missing and this is happening now for weeks...FIX THISSS ALREDY!!!!!!!!!!! :grr :grr :grr :grr :grr :grr :grr :grr :grr :grr
User avatar
Saki (3370328)
YoWorld Level: 310
YoWorld Start Date: Oct 10, 2008
 
Forum Posts: 7
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Cropsey (120105356) » Tue Feb 23, 2021 10:41 am

I'm also having problems with layering. When I "save" my room everything looks fine, but then things on table tops hide under tables, fires hide behind fireplaces. When I go back into "edit" the room, it looks fine. Just won't save properly. Thanks.
User avatar
Cropsey (120105356)
YoWorld Level: 297
YoWorld Start Date: Sep 07, 2009
 
Forum Posts: 13
Forum Title: YoRookie

Previous

Return to Bugs & Bug Reporting