Teleport Arrows + Layering

Report bugs and gather information on known issues.

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Nancy (113683590) » Sun Jul 15, 2018 6:15 pm

I can hardly believe it!! After all of these months of dealing with the teleport arrow layering issue, they are fixed! None of my rooms with arrows (and I have a TON of them) have layering issues now! Whichever Viking or Viking team fixed this, they deserve a huge raise in addition to our heartfelt thanks. Thank you so much!!

I agree with others that there seems to be a new issue with the teleport arrows in that you need a refresh after clicking on one of them, but to me, that is so very minor compared with the layering issue.

Edited to add: I discovered that Blackspace Walking was not checked in any of the avenues that I recently purchased. When I clicked this for a room and clicked to add this to all rooms, I now no longer need to refresh when going to a new room.
Image
User avatar

Nancy (113683590)
YoWorld Level: 332
YoWorld Start Date: Aug 12, 2009
 
Forum Posts: 3282
Forum Title: YoAficionado
Location: “The steps you take don’t need to be big--they just need to take you in the right direction.”

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby grammy dyxGF (140623277) » Tue Jul 24, 2018 10:22 pm

for me, I get kicked out of the game when i try to use my teleport arrows, but then they work when i go back in, they work. I also get kicked out of the game when i try to go to the depot, or any of those places.
Image
User avatar
grammy dyxGF (140623277)
YoWorld Level: 356
YoWorld Start Date: Dec 15, 2009
 
Forum Posts: 2440
Forum Title: YoAdmirer
Location: USA - South Carolina

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby mrs badazz (110310430) » Sun Jul 29, 2018 3:01 pm

teleport arrows still not working tell me to reload rooms 7 times :?:
User avatar

mrs badazz (110310430)
YoWorld Level: 343
YoWorld Start Date: Jul 28, 2009
 
Forum Posts: 3
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby MissToya JW (182603941) » Sat Aug 04, 2018 10:37 pm

its still a problem for me
Image
Wishlist:Anything from the heart....Be Yourself
User avatar
MissToya JW (182603941)
YoWorld Level: 260
YoWorld Start Date: Apr 11, 2012
 
Forum Posts: 945
Forum Title: YoSupporter
Location: USA

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Bookworm J (129336295) » Tue Aug 07, 2018 8:50 pm

The layering has not been a problem for me for several days now!! I'm so excited, but a little afraid. . . :silly:
Image
User avatar

Bookworm J (129336295)
YoWorld Level: 335
YoWorld Start Date: Oct 17, 2009
 
Forum Posts: 1016
Forum Title: YoFollower

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby xXxZombie QueenxXx (105012797) » Sun Aug 12, 2018 2:07 pm

I am having a arrow teleport probelm to where it links fine to one of my homes to another but when I click to go back to the 1 st home I go there but then cannot move. Like the arrow has me stuck in one spot :( What can I do to fix this??
User avatar

xXxZombie QueenxXx (105012797)
YoWorld Level: 277
YoWorld Start Date: Jun 10, 2009
 
Forum Posts: 1463
Forum Title: YoFollower
Location: ❤World of Trance❤

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby xyMareOs00 (12116837) » Sun Oct 14, 2018 1:53 pm

Problrm with arrows still not fixed! Pls do something! Ty! :dizzy: :grr :wailing:
Image
User avatar
xyMareOs00 (12116837)
YoWorld Level: 276
YoWorld Start Date: Mar 06, 2009
 
Forum Posts: 487
Forum Title: YoRegular
Location: Croatia

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Patricia YP (127429684) » Mon Oct 15, 2018 4:50 pm

FIRST and only time I've used a teleport arrow and all I get is that the server connection has gone missing. WHAT is up with this?
User avatar

Patricia YP (127429684)
YoWorld Level: 250
YoWorld Start Date: Oct 07, 2009
 
Forum Posts: 9
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby JDK GoldbergGFY (4562453) » Thu Oct 25, 2018 4:10 am

Hi
In my experience the major problem is being asked to refresh, 'cause the connection goes missing. I do however not mind the layering changing items position, as it is only brief and as soon as one move in the room it normally sets room as it was furnished
Now on my display rooms(won from participating in event), i was of the opinion and also i am sure it did say i could add my displayroom(s) to any existing later on(but can't and not without teleports) and just added an arrow teleport to one plus the "partner arrow" in an already existing room. Only i keep getting message that it has not been placed in existing rooms or i need to refresh. Both new arrows.
User avatar

JDK GoldbergGFY (4562453)
YoWorld Level: 299
YoWorld Start Date: Nov 04, 2008
 
Forum Posts: 47
Forum Title: YoNovice

Re: Teleport Arrows

Postby Angel (147150423) » Thu Nov 01, 2018 11:29 pm

Hello, My teleport arrows are not working. This has been an issue since adding them to my Trick or treat home in the kitchen. I even added some to the new Atlantic home and they are still not connecting the rooms. Please fix this



View my Trick or Treat Home: https://apps.facebook.com/playyoworld/?d=h78872591
User avatar

Angel (147150423)
YoWorld Level: 311
YoWorld Start Date: Jan 25, 2010
 
Forum Posts: 4
Forum Title: YoNewbie

Re: Teleport Arrows + Layering

Postby Windy (187621989) » Mon Nov 05, 2018 8:12 pm

Same here, teleport arrows won't connect.
User avatar

Windy (187621989)
YoWorld Level: 209
YoWorld Start Date: Mar 13, 2018
 
Forum Posts: 3
Forum Title: YoNewbie

Previous

Return to Bugs & Bug Reporting